Gaming

Hajtűkanyarokra felkészülni: irány Suzuka, a leghíresebb kanyarral rendelkező pálya!


Folytatódnak a küzdelmek.

Irány SUZUKA!

Amerikát elhagyva költözünk, nem máshova, mint Japánba. A suzukai aszfalton rengeteg valós csatát, vb győzelmeket, bukásokat láthattunk és az utolsó előtti hétvégén a SIM Ligában is kihegyezett versenyeknek leszünk szemtanúi.

130R! A történelem egyik, ha nem a leghíresebb kanyarja. Van aki ezt meghallja és libabőrös lesz, aki még nem tudja miről van szó, annak hang fel, és csekkoljátok az összeállítást!

Üljünk be egy körre és nézzük meg a teljes pályát!

Az összetett győzelmi címre esélyes Tóth Dávidot, az iRacing top szimulátorosát, a valós kerék-kerék elleni küzdelmeket megélt, Kiss Norbi és Nagy Dániel üldözi a trófeáért. A Hankook által biztosított Suzuki tesztnapra Tóth Dávid helye garantált lesz, de a 2. nem profi pilóta helye még kiadó. Sinka, Leitner, Kerekes fog ölre menni!

Az óvások kivizsgálása után, két komoly büntetés osztottak ki a sportfelügyelők. Danisl Richárd baleset okozása miatt, a suzukai 2. futamot az utolsó helyről fogja megkezdeni, illetve Sinka Dániel a Tóth Dávid kiütését követően 5 rajthelyes büntetést kapott, amit a 2. futamon fog letölteni.

Nincs más dolgotok, mint szombaton a TRP Hungary youtube csatornáját benyomni, hátradőlni és élvezni a futamokat, a profi stábunk gondoskodik, hogy minden momentumot lássatok!

Találkozunk a rajtrácson!

Jáger Norbert

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 leetesport.hu | minden jog fenntartva