Hearthstone

Őket jó lenne kibontani: ez lehet az 5 legerősebb legendary a Scholomance Academy-ből


Mutatjuk a listát.

6-án kerül be a játékba a Hearthstone legújabb kiegészítője, a Scholomance Academy. Ennek kapcsán összeszedte a Dotesports oldala, hogy melyik lehet az 5 (pontosabban 8) legjobb legendary kártya. Íme a lista!

5) Disciplinarian Gandling

Jó barátja lesz a Lackey lapoknak: az erős Battlecry effekt után hasznosíthatjuk az 1-1-es szotyikat és kreálhatunk 4-4-es sereget belőlük – mindezt 1 manáért. Ez a stratégia inkább Zoolockba illik, de nem lenne meglepő, ha Anduin is játszaná. Emellett a 3-6-os test azt is jelenti, hogy akár üresben is kirakható 4. körben, nem feltétlen veszi le az ellenfél egyből – Deathrattle lapokkal meg végképp erős lehet.

4) Headmaster Kel’Thuzad

Ugyan neutral lapról van szó, azért jó eséllyel csak bizonyos paklikba fog beférni: a képesség inkább kontroll stílusba jó, asztaltakarítások mellé. A legnagyobbat 9 manánál Shadow Word: Ruin mellett szólhat, de már akkor is megérte berakni, ha csak egy sima leszedésünk van, hogy egy miniont “áthozzunk”.

Shadow Word: Ruin - Hearthstone Top Decks

3) Lord Barov

Equality+Whirlwind 3 manáért? Azért ez nem teljesen így van, de már az összehasonlítás is mutatja, hogy Lord Barovval bizony számolni kell majd. A legjobb nyilván akkor lesz, ha az adott körben le tudjuk üttetni pl. Goblin Lackey-vel, de ha várni kell egy kört vele, az is bőven erős lehet.

File:Goblin Lackey(91029).png

2) Ace Hunter Kreen

Erről a lapról írtunk már a bemutatók során, nem igazán lehet túlcifrázni: piszok erős az effekt mindössze 3 manáért. Pillanatok alatt átvehetjük az irányítást az asztalon, illetve az arcunkat is védhetjük vele trade-eléskor. Egyetlen hátránya a lapnak, hogy kontroll paklik ellen nem sok mindent csinál, de ennyi megbocsátható neki, nagyon jó eséllyel stabil meta kártya lesz Ace Hunter Kreen.

1) Instructor Fireheart

Ráfért a Shamanra az erősítés, megkapta az Instructor Fireheart személyében. Extrém esetben 21 sebzést ki tudunk vele osztani az adott körben (7 Lightning bolt), de a gyakori felállás is brutálisan hangzik: ha sikerül 1 manás varázslatokat választani vele, akkor 10 manánál akár 7 (!) kártyát is ki tudunk szedni belőle. Az erejét a flexibilitása adja: nyugodtan kirakható korábban is, ha a helyzet úgy kívánja, már 1 szerzett lapnál is elfogadhatóan járunk.

A 6-8. helyezettek ők voltak:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 leetesport.hu | minden jog fenntartva