Gaming

Optimus Prime üzeni: Az autobotoknak új vezérre van szükségük! – Jön a Transformers: Battlegrounds!


Körökre osztott mókában irányíthatjuk kedvünkre kedvenc robotjainkat.

Mostanában újra igazán jó Transformers rajongónak lenni, hiszen nem elég, hogy bejelentették a következő film 2022-es megjelenését és azt, hogy még továbbiak is jönnek majd utána, de kaptunk egy remek animációs sorozatot a War for Cybertron képében, amivel a Netflixnek hála 3 évadon keresztül szurkolhatunk majd kedvenc robotjainknak. Ráadásul őket hamarosan kedvünkre irányítgathatjuk is, hiszen október végén jön PC-re, PlayStation 4-re, XBOX ONE-ra és Nintendo Switch-re a Transformers: Battlegrounds.

Mindezt az elképesztően zseniális Gang Beasts-et megálmodó fejlesztőcsapat, a Coatsink fogja elhozni nekünk, akik egy hangulatos körökre osztott stratégiai játékkal fogják megörvendeztetni a franchise legnagyobb rajongóit. A megtisztelő feladatunk természetesen az lesz, hogy állítsuk meg Megatronékat, amivel végre újra békét teremthetünk az univerzumban.

Ennek érdekében mi leszünk azok, akik az autobotok vadiúj parancsnokaként összeállítják azt a csapatot, amiben Optimus Prime, Bumblebee, Windblade, vagy éppen Grimlock is helyet kaphat. Szerencsére egyből három nehézségi fokozat közül is választhatunk majd a játék legelején, úgyhogy a veterán játékosoknak nem kérdés, hogy a legnehezebbet érdemes majd megcélozniuk.

Mivel körökre osztott stratégiai játékról beszélünk, ezért értelemszerűen rendkívül fontos lesz az, hogy az adott helyzetben alaposan átgondoljuk a taktikánkat, különben esélyünk sem lesz az álcák ellen. Utóbbihoz azt is figyelembe kell majd vennünk, hogy Transformers karaktereink milyen fegyverekkel és képességekkel rendelkeznek, illetve nem árt majd felmérni a környezeti viszonyokat is, amiket ugyancsak az előnyünkre fordíthatunk.

Szerencsére arra is lehetőséget ad majd a játék, hogy bármelyik oldalt választva megküzdhessünk egyik ismerősünkkel, akivel igény esetén akár össze is állhatunk, hogy a lokális többjátékos módban együttes erővel teljesítsük a különböző küldetéseket. Ne feledjétek, hogy a Transformers Battlegrounds október 23-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, XBOX ONE-ra és Nintendo Switch-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 leetesport.hu | minden jog fenntartva