Tech

Vadiúj iPhone, Macbook és HomePod már biztosan lesz az Apple október 13-adikai bemutatóján!


Végre megmutatják, mire verhetjük majd el a nehezen megszerzett forintjainkat.

Szeptember 15-én nem csak édesanyám 57. szülinapjának örülhettünk, hanem annak is, hogy az Apple bemutatta, milyen jövőt szán az Apple Watch okosóráinak, illetve a méltán népszerű iPad termékcsaládnak. Azon az eseményen azonban nem esett szó az idén debütáló iPhone készülékekről és a cég egyéb hardvereiről, hiszen ezeknek egy teljesen különálló rendezvényt szerveznek, amit itthoni idő szerint október 13-án (kedden) 19 órától fognak megtartani.

A “Hello, Sebesség!” jelmondattal érkező esemény középpontjában egyértelműen az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro lesz, amik kapcsán összesen 4 modellt fognak nekünk bemutatni. A legfrissebb pletykák szerint ugyanis előbbiből kapunk majd egy 5.4 és 6.1 hüvelykes változatot, míg a Pro-ból egy ugyancsak 6.1-eset és az eddigi legnagyobb iPhone-nak számító 6.7-eset is, ami már majdnem akkora lesz, mint egy sztenderd tablet.

Kialakításban várhatóan leginkább a legutóbbi iPad Pro és iPad Air modellre fognak hasonlítani, de a klasszikus iPhone 4 és iPhone 5 elemeiből is fognak meríteni. Természetesen a vadiúj iPhone-ok már az 5G-s mobilhálózatot is támogatni fogják, viszont egyelőre még kérdés, hogy valamelyikük rendelkezni fog-e a sokak által várt 120Hz-es képfrissítésű kijelzővel.

Mindenképpen jó hír, hogy a jövő hét keddi eseményen már biztosan ott lesznek azok a Macbook-ok, amik már nem az Intel, hanem az Apple saját fejlesztésű processzorát használják, így végre közelebbről is megleshetjük majd az év végén forgalomba kerülő verzióikat. Mindezek mellett a korábbinál jelentősen olcsóbb és lényegesen kisebb Homepod Mini is jó eséllyel debütálni fog, amivel az Apple a Google és az Amazon virtuális asszisztenseit szeretné majd egy picit megizzasztani és még az is lehet, hogy a tárgyaikat mindenhol elhagyó embereket kisegítő AirTag és az AirPods Studio is ott lesz a keddi eseményen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 leetesport.hu | minden jog fenntartva