Valorant

Régiós próbatétel – A HEET meghívást kapott egy 6500 dolláros VALORANT versenyre!


Emellett egy streamer szerződtetését is bejelentették.

Nincsen üresjárat a HEET háza táján, hiszen a már meglévő VALORANT csapat mellé március végén PUBG felállást igazoltak, most pedig egy streamerrel bővült a szervezet repertoárja.

A terjeszkedés persze nem jelenti azt, hogy a VALORANT háttérbe szorulna, sőt, Barcode-ék éppen a napokban hívták fel magukra a figyelmet, ugyanis a VCT Stage 2 második kvalifikációján három körre voltak attól, hogy bejussanak a Challengers 2 főtáblájára.

Bár ott nem jött össze a bravúr, de a közeljövőben újra lehet próbálkozni, lévén a HEET meghívást kapott a Polska Liga Esportowa és a Riot Games közös szervezésű versenyére, a VALORANT Nations Circuit első szezonjára.

Az esemény összdíjazása 25 ezer lengyel złoty, azaz nagyjából 6500 dollár, de a helyezések közötti pontos eloszlásra még nem derült fény. Ami viszont biztos, hogy nyolc csapatot hívtak meg, amelyek ligarendszerben fognak megmérkőzni egymással.

Ez azt jelenti, hogy mindenki játszik mindenkivel egy BO3-as találkozót és a végén a két legjobban szereplő együttes fog összecsapni a BO5-ös fináléban. A verseny április 17-én, szombaton veszi kezdetét és egészen júniusig tart.

A HEET csapatának sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 leetesport.hu | minden jog fenntartva