Egyéb

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen


Újszerű, izgalmas, legális, biztonságos és még nyereményt is hoz, ez az online kaszinó világa.

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy április 19-én hétfőn, 18:00-kor megtippeljék élőben, mennyire lesz szerencsés kedvencük.

Tavaszi születésnap egy hónapig

Az áprilisi hónap az egyik legfontosabb a népszerű online kaszinó, a Vegas.hu életében. Ugyanis ebben a hónapban ünnepli negyedik születésnapját! A hónap folyamán már rengetegen látogattak el a Vegas.hu oldalra csekkolni a promóciót, de most élőben is megismerhetik a részleteket az érdeklődők AdamKissAK segítségével április 19-én, 18:00-kor.

Streamer challenge

Kétségkívül az egyik legnépszerűbb platform a gamerek körében mostanában a Twitch, éppen ezért Magyarország legnagyobb online kaszinója, a Vegas.hu negyedik születésnapja alkalmából itt is meghirdeti születésnapi promócióját, melyben segítségére lesz AdamKissAK!

Az akció lényege egy élő fogadás, melyhez minden Twitch-rajongó csatlakozhat április 19-én AdamKissAK Twitch-csatornáján. Itt a résztvevők megtippelhetik, mennyit sikerül nyernie a népszerű streamernek 100 ingyen pörgetéssel. Izgalmas kihívásnak tűnik, érdemes figyelni!

Teljes kaszinó élmény online

Ebben a járvány sújtotta időben, mindenki keresi az új kikapcsolódási lehetőségeket. Újszerű, izgalmas, legális, biztonságos és még nyereményt is hoz, ez az online kaszinó világa. A Vegas.hu rengeteg lehetőséggel, színes játékportfólióval és folyamatosan megújuló promóciókkal várja a kalandvágyókat. Nincs mitől tartani, a Vegas.hu-nál mindenki jó kezekben van!

A szerencsejátékban 18 éven aluliak és sérülékenynek minősülő játékosok nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 leetesport.hu | minden jog fenntartva