Counter Strike

Távozik a Liquid edzője – Már meg is van, hogy ki jöhet moses helyére!


Kilenc hónapot követően távozik a 34 éves szakember.

Jason “moses” O’Toole távozik a Liquid edzői pozíciójából, tudtuk meg az észak-amerikai szervezet hétfő esti közleményéből. Ez legfőképpen azért váratlan, mert az első RMR verseny alig két hét múlva kezdődik, így a csapatnak gyorsan egy új coach után kell néznie.

Moses kilenc hónappal ezelőtt, 2020 augusztusában csatlakozott a Liquid-hez, ahol Eric “adreN” Hoag-ot váltotta. Az egykori kommentátor és elemző ezzel maga mögött hagyta a közvetítéseket és Janko “YNk” Paunović-hoz hasonlóan, edzői karrierbe kezdett.

A 34 éves szaktekintély éppen egy átmeneti időszakba csöppent bele, hiszen a Liquid akkoriban intett búcsút egyik alappillérének és irányítójának, Nick “nitr0” Cannella-nak. Ő búcsút is intett a CS:GO-nak és a 100 Thieves VALORANT csapatában folytatta, míg a helyére a Triumph játékosa, Michael “Grim” Wince érkezett.

Jason “moses” O’Toole, a Liquid távozó szakembere.

A Liquid a tavalyi évet nem zárta rosszul, hiszen az IEM Global Challenge során másodikak lett az Astralis mögött. Mindezt még Russel “Twistzz” Van Dulken-nel hozták össze, aki az új esztendőt már a FaZe-nél kezdte, őt pedig a brazil veterán, Gabriel “FalleN” Toledo váltotta.

Azt gondolhatnánk, hogy moses beépülését és a két cserét követően már stabilizálódott a csapat helyzete, de nem így lett. Az eredmények nem jöttek, így az ESL Pro League 13-at a 9-12. helyen zárták, míg a BLAST Premier Spring Showdown-tól már az első körben búcsúztak.

Eric “adreN” Hoag, aki a Liquid régi-új edzője lehet.

A Liquid egyelőre még nem jelentette be az új edzőt, ám moses helyére feltehetőleg az az adreN fog visszatérni, akit korábban éppen moses váltott le. A csapat következő megmérettetésére május 20-30 között kerül sor, a Regional Major Ranking (RMR) versenyként funkcionáló cs_summit 8 alkalmával.

UPDATE: A pletykák igaznak bizonyultak, a Liquid kedden este hivatalosan is bejelentette a korábbi edző, Eric “adreN” Hoag szerződtetését.

Ti mit gondoltok erről? Írjátok meg kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 leetesport.hu | minden jog fenntartva