League of Legends

Orange Panther Gaming fordítás és egy sajnálatos forfeit – Így alakult a LoL Final Four első játéknapja


Vizicsacsiék hátrányból álltak fel Pareszék ellen, míg a Xenex Esports nem tudott kiállni, ezért a WSE játék nélkül jutott tovább.

Hétvégén mindhárom csapatjátékban elstartolt a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos League of Legends verseny első fordulója szombaton került terítékre, s bár csak egy lejátszott mérkőzést hozott, az legalább izgalmasra sikerült.

Az első játéknap eredményei:

  • Orange Panther Gaming 2-1 Team Plague (BO3, felső ági elődöntő)
  • Wonder Stag Esports 2-0 Xenex Esports (BO3, felső ági elődöntő)

Ugyan az Orange Panther Gaming elvesztette az első meccset, ám végül Vizicsacsiék fordítani tudtak, így bejutottak a felső ági döntőbe. A másik összecsapáson a tavalyi Magyar Esport Bajnok Xenex Esports nem tudott kiállni, ezért a Wonder Stag Esports lejátszott mérkőzés nélkül továbbjutott.

A League of Legends Final Four első játéknapját visszanézhetitek a Leet Esport csatornájánEddie és Knaksz kommentálásának, illetve Chioo és xenex elemzésének kíséretében.

A következő játéknap párosításai:

  • Wonder Stag Esports – Orange Panther Gaming (BO3)
  • Xenex Esports – Team Plague (BO3)

A Final Four torna június 12-én, szombaton tovább folytatódik, mégpedig a fentebb látható módon, egy felső ági döntővel és egy alsó ági mérkőzéssel. A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek. Ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Találkozunk szombaton 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 leetesport.hu | minden jog fenntartva