Counter Strike

Kiesett a Lenovo Legion Honvéd, döntőben a Budapest Five – Így alakult a CS:GO Final Four második játéknapja


A Békécsabai E-Sport Egyesület három pályán gyűrte le a Lenovo Legion Honvédot, míg a Budapest Five 2:0-ra nyert a PTE PEAC ellen, így döntőbe jutott.

Hétvégén tovább folytatódott a 17 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokság utolsó szakasza, a Final Four torna. Az 5 millió forintos CS:GO verseny második fordulója pénteken került terítékre, amikor szoros és izgalmas mérkőzéseket követhettünk figyelemmel a Leet Esport csatornáján.

A második játéknap eredményei:

  • Békéscsabai E-Sport Egyesület 2-1 Lenovo Legion Honvéd (BO3, alsó ági elődöntő)
  • Budapest Five 2-0 PTE PEAC (BO3, felső ági döntő)

Alsó ágon a Lenovo Legion Honvéd sokáig tartotta magát, de végül a Békéscsabai E-Sport Egyesület ötöse a harmadik pályán eszméletlen teljesítményt produkálva jutott tovább. Er9k csapatának következő ellenfele a PTE PEAC lesz, amely kiélezett meccset vívott a Budapest Five-val, ám végül mindkét pályán fleavék győzedelmeskedtek.

A CS:GO Final Four második játéknapját visszanézhetitek a Leet Esport csatornáján, Benccce és Doki kommentálásának, illetve KODIAK és orobeRto elemzésének kíséretében.

A fennmaradó két mérkőzés párosításai:

  • PTE PEAC – Békéscsabai E-sport Egyesület (BO5, alsó ági döntő)
  • Budapest Five – PTE PEAC / BEE (BO5, nagydöntő)

A Final Four torna június 18-án, pénteken tovább folytatódik, mégpedig egy BO5-ös alsó ági döntővel. A tét a kiesés elkerülése, illetve a Budapest Five elleni nagydöntő kiharcolása lesz, utóbbira június 25-én, szintén pénteken kerül majd sor.

A versenyt a Leet Esport csatornáján továbbra is élőben követhetitek, ha pedig nem szeretnétek lemaradni az NGES legújabb videóiról, akkor iratkozzatok fel Youtube csatornájukra!

Találkozunk pénteken 18 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 leetesport.hu | minden jog fenntartva